Κοπή πίτας και σχεδιασμός της νέας χρονιάς για το OK Greece

Με τις καλύτερες ευχές για μία επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά, το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας (OK Greece) έκοψε την περασμένη Παρασκευή (17/2) την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2017.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες και οι εθελοντές του OK Greece έδωσαν, όπως πάντα, το «παρών» στην εβδομαδιαία τους συνάντηση, που αυτή τη φορά κινήθηκε σε πιο εορταστικό και «οικογενειακό» κλίμα, κλείνοντας την εβδομάδα με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Ο Πρόεδρος του OK Greece Δρ. Χαράλαμπος Μπράτσας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τα μέλη του Ιδρύματος, ευχαριστώντας τα θερμά για την ενεργή δράση τους και την συνεισφορά τους, ο καθένας από το πόστο του, αλλά και συνολικά ως ομάδα, στο OK Greece. Ο κ. Μπράτσας αναφέρθηκε ακόμη στις προσδοκίες της νέας χρονιάς και ευχήθηκε το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας να συνεχίσει και το 2017 την επιτυχημένη του παρουσία με ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες και έργα.

Ακολούθως, σε χαλαρό κλίμα, η ομάδα του OK Greece συζήτησε για την δράση του Ιδρύματος την χρονιά που πέρασε και έθεσε τους πρώτους της στόχους για το τρέχον έτος, χαράσσοντας στρατηγική για τα επόμενα βήματα της.

Για την ιστορία, «κερδισμένος» της βασιλόπιτας αναδείχθηκε ο Επιστημονικός Συνεργάτης του OK Greece κ. Ισίδωρος Πάσσας.

Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Scroll to Top