Το OpenBudgets.eu στους 50 φιναλίστ για το “Innovation Radar Prize 2018” – Πάρτε μέρος στη δημόσια ψηφοφορία

Το OpenBudgets.eu, στο οποίο συμμετέχει και το OK Greece, έχει επιλεγεί ως ένας από τους 50 φιναλίστ για το “Innovation Radar Prize 2018” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε σύνολο 3014 υποψηφιοτήτων. Το συγκεκριμένο βραβείο στρέφει το προβάδισμα στην υψηλής ποιότητας καινοτομική αριστεία που αναδύεται από το Horizon 2020.

Οι τελικές  50 προτάσεις ομαδοποιούνται σε πέντε κατηγορίες, με δέκα (10) φιναλίστ σε κάθε κατηγορία:

  • Tech for Society – αναγνωρίζοντας  τεχνολογίες  που επηρεάζουν την κοινωνία και τους πολίτες
  • Excellent Science – επιστημονική έρευνα που υποστηρίζει την τεχνολογική πρόοδο του αύριο
  • Industrial & Enabling Tech –  η επόμενη γενιά τεχνολογίας και εξαρτημάτων που υποστηρίζουν τη βιομηχανία
  • Best Young SME – αναγνωρίζοντας δυναμικές νέες SME (που δημιουργήθηκαν το 2013 ή αργότερα) που αναπτύσσουν μεγάλες καινοτομίες με χρηματοδότηση από την ΕΕ
  • Best early stage innovation – αναγνωρίζοντας καινοτομίες που παρουσιάζουν υπόσχεση στα αρχικά στάδια των έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ

Το OpenBudgets.eu συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία Tech for Society.

Το κοινό θα κληθεί να ψηφίσει τους αγαπημένους του πρωτοπόρους από τις  50 αυτές προτάσεις με δημόσια ψηφοφορία, η οποία ανοίγει στις 29 Οκτωβρίου 2018 και θα παραμείνει ανοικτή έως τις 12 Νοεμβρίου 2018. Μπορείτε να ψηφίζετε για το openbudgets.eu εδώ.

Από την ψηφοφορία θα αναδειχθούν οι τέσσερις (4) καινοτόμοι από κάθε κατηγορία οι οποίοι θα προχωρήσουν στον τελικό. Οι  20 προτάσεις  με τις περισσότερες ψήφους θα εξετασθούν από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων στη Βιέννη στις 5 Δεκεμβρίου 2018. Η επιτροπή θα αποφασίσει για έναν νικητή από κάθε κατηγορία και έναν συνολικό νικητή του «Grand Prix» που θα παρουσιαστεί σε τελετή στις 6 Δεκέμβριος 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Open Knowledge Greece συμμετείχε σε δύο προτάσεις από τις 3014 που είχαν μπει στη λίστα με τα EU-funded Innovations:

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Scroll to Top