Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις για την ομάδα του OK Greece!

Στην πρώτη του συνάντηση εργασίας για τη φετινή χρονιά, την περασμένη Πέμπτη (17/1), το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας (OK Greece) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2019, με τις καλύτερες ευχές για ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο νέο χρόνο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρόεδρος του OK Greece Δρ. Χαράλαμπος Μπράτσας πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την προσφορά και την ενεργό τους δράση το 2018 και έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς. Τόσο ο κ. Μπράτσας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του OK Greece ευχήθηκαν το 2019 το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας να συνεχίσει την επιτυχημένη του δραστηριότητα, αναλαμβάνοντας ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες και έργα.

Για την ιστορία, το φλουρί φέτος μοιράστηκαν η κα. Νάνσυ Μαρτζοπούλου και ο κ. Ευάγγελος Χονδροκώστας, επιστημονικοί συνεργάτες του Ιδρύματος Ανοικτής Γνώσης Ελλάδος, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν δημιουργικότητα και πολλές επιτυχίες για το Ίδρυμα και τα μέλη του.

Και του χρόνου!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Scroll to Top