Πρόσκληση 18/03 – Πάτρα: HIGGS Online Event “Non-profits & Media Advocating for Good!”

Με χαρά σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για το έργο “Non-profits & Media advocating for good!”, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00 – 17:00.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους  Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για:
– τη σημασία των δράσεων συνηγορίας καθώς και τη συνεργασία των ΜΚΟ και ΜΜΕ
– το δομημένο πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης και συνεργασίας, μέσα από το οποίο ΜΚΟ και ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να συν-σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μαζί δράσεις συνηγορίας.

Ομιλητές

Σωτήρης ΠετρόπουλοςΣυνιδρυτής, HIGGS
Χρήστος ΦραγκονικολόπουλοςΚαθηγητής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Χαράλαμπος ΜπράτσαςΠρόεδρος, Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας
Δημήτρης ΞενάκηςΣυνιδρυτής, Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους, με προεγγραφή έως και την Τετάρτη, 17/03.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.


Το έργο “Non-profits & Media advocating for good!” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το HIGGS και εταίρους του, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας και την ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021 γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Scroll to Top