Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για το OK Greece

Ευχές για τη νέα χρονιά αντάλλαξαν μέλη και φίλοι του Ιδρύματος Ανοικτής Γνώσης Ελλάδος που συναντήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (17/1) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο CEO του OK Greece, κ. Χαράλαμπος Μπράτσας.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χαράλαμπος Μπράτσας, Πρόεδρος του OK Greece, έκανε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων του Ιδρύματος για το 2017. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την όλο και πιο έντονη παρουσία του Ιδρύματος σε διοργανώσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί για το 2018, με σκοπό την καλύτερη και ουσιαστικότερη μετάδοση των μηνύματος των Ανοικτών Δεδομένων και της καθολικής προσβασιμότητας.

Το λόγο, εν συνεχεία, πήραν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Ο κ. Ιωάννης Αντωνίου, ο κ. Παναγιώτης Μπαμίδης και η κ. Αναστασία Μαρτζοπούλου, μετέφεραν κι αυτοί με τη σειρά τις σκέψεις τους για τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους αλλά και για όσα έπονται το νέο. Όλοι τόνισαν ότι οι επιτυχίες της ομάδας για φέτος ξεπέρασαν τις προσδοκίες και ευελπιστούν για μια αντίστοιχη σταδιοδρομία το 2018.

Ο κ. Παναγιώτης Μπαμίδης ήταν ο τυχερός της ημέρας!

 

Φέτος, το φλουρί κέρδισε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και επιστημονικός σύμβουλος του Open Knowledge International, κ. Παναγιώτης Μπαμίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Mπορείτε να βρείτε όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδος το 2017.

 

Καλή και δημιουργική νέα χρονιά!

 

 


 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Scroll to Top