Ημερίδα “Open Data Day 2024”

Έφτασε η ώρα για την πιο μεγάλη γιορτή της χρονιάς των Ανοικτών Δεδομένων «Open Data Day 2024», που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 στις 10:30 πμ, στο κεντρικό αμφιθέατρο στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων στην Θεσσαλονίκη στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Σίνδο.

Η Ημέρα Ανοικτών Δεδομένων (Open Data Day – ODD) είναι μια ετήσια γιορτή των ανοικτών δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Ομάδες από κάθε χώρα δημιουργούν τοπικά γεγονότα την ημέρα αυτή, όπου θα χρησιμοποιήσουν ανοικτά δεδομένα στις κοινότητές τους. Η Open Data Day ηγείται από τον Οργανισμό Ανοικτής Γνώσης (OKFN-International).

Για το 2024, η θεματική εστίαση είναι:  “Ανοικτά Δεδομένα για τη Προώθηση των Βιώσιμων Στόχων Ανάπτυξης (SDGs)”. Στόχος της ημερίδας μας είναι να εξετάσουμε πώς τα ανοικτά δεδομένα αποτελούν έναν κύριο παίκτη που βοηθά στην επίτευξη των Βιώσιμων Στόχων Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ. Στα πλαίσια αυτης της θεματικής έχουμε προσκαλέσει ειδικούς για να μας μιλήσουν σχετικά αλλα και να μας παρουσιάσουν το έργο τους.

Για την συμμετοχή σας κάντε εγγραφή εδώ. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής!

Save the Date and Spread the word!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Scroll to Top