Ποιοι είμαστε:

Στην Ελλάδα αγαπούμε την ανοικτή γνώση. Είμαστε μια ομάδα ακαδημαϊκών, χάκερ, προγραμματιστών, αντιπροσώπων της Πολιτείας και των πολιτών που ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε το Ελληνικό τμήμα του Open Knowledge Foundation. Παρακαλούμε, περιηγηθείτε στο Όραμα και οι αξίες μας και το Ιστολόγιο για να ενημερωθείτε.

Εάν συμμετέχετε σε κάποιον φορέα που διαχειρίζεται δημόσια δεδομένα, μπορείτε να διαβάσετε το εγχειρίδιο ανοικτών δεδομένων και να συμβάλετε στο άνοιγμά τους προς τους πολίτες με τον βέλτιστο τρόπο.

Τι κάνουμε;

Το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδος είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί για να διαδώσει την ανοικτή γνώση, τα ανοικτά δεδομένα, τη διαφάνεια και τη συμμετοχή. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς, τους στόχους μας και τα έργα μας.

Συμμετοχή

Οι δραστηριότητες του OK Greece βασίζονται στον εθελοντισμό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχετε. Γραφτείτε στη mailing-list, διαβάστε το blog μας, ακολουθήστε μας στα social media ή ελάτε σε κάποιο από τα meeting που κάνουμε.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share This